Nya möjligheter

2010-09-26 00:37

Jag är så glad över att vi på Elida Mission nu fått en egen blogg, där vi kan berätta för dej vad som händer i vårt arbete och framför allt nere på våra barnhem i Indien.

Tänk att det nu är mer än 40 år sedan min man Tarren fick kontakt med pastor P.K. Paul i staden Coimbatore i södra Indien. Då hade han och hans fru Mariamma 18 föräldralösa pojkar, som de tagit hand om.

Mycket har hänt sedan dess. Idag är det sonen Joy och hans fru Annamma, som leder barnhemsarbetet. De har nu 118 barn på 2 pojkhem och 1 flickhem.
De är helt beroende av de pengar vi kan sända från Elida Mission och som du kan ana önskar jag ofta att vi hade haft större resurser till alla behov. Men med Guds hjälp har arbetet ändå fortsatt att växa.

Just nu är Joys son, Jonathan, på besök hos oss på Elida i Sverige. Han är 24 år och var bara 7 år när han senast var här. Han stortrivs på båten och tycker det ska bli så spännande att få följa med ner till Spanien.
Kan du tänka dig att segla över Biscaya? Ja, det blir nog något att berätta om när han kommer hem till Indien i november!

Jag kommer snart igen! Har du frågor så hör gärna av dej.

Hälsningar
Gun Abrahamsson

  • 0 kommentarer
Skriv kommentar