Äntligen!!!

2010-11-07 19:22

Nu kommer min första blogg sedan start av nya hemsidan! Vi startade ju denna sidan lagom till vår långsegling startade och blogga är inte det första jag tänker på under den tiden... Men nu kommer det med tätare intervall!

För oss på Elida börjar säsongen lida mot sitt slut och summeringen har startat i mitt huvud. Det har varit ett helt otroligt år med massa glädje och hårt arbete, fantastiska upplevelser, tunga dagar och dagar där jag varit helt förundrad över Guds godhet. Lägger man ihop allt gott så överväger det allt negativt med hästlängder! Det finns så mycket att tacka Jesus för!

Just nu ber vi för att antalet personer som anslutit sig till Elida PartnerShip ska öka så vi kan segla mer med sång och musik. Vi ber för att kunna berätta för ännu fler om Jesu kärlek. Bara så du vet!

Jag kommer att plocka ut några guldkorn från årets seglingar under följande bloggar de närmaste veckorna, påminn mig gärna, ni som seglat med oss eller mött oss under året! Mitt guldfiskminne behöver stöd, och skeppsdagboken och ni läsare får hjälpa mig. ;)

BlessUall,

Stefan

  • 0 kommentarer
Skriv kommentar