Backstage (bakom scenen....)

2010-11-19 12:41

Jag har lovat att berätta lite frân sommaren de närmaste bloggarna (pâ grund av mina missade tillfällen att blogga under âret..).

Det finns sâ mânga positiva saker att skriva om som har hänt detta âret, om underbara saker Gud har gjort i människors liv, saker som bäst betecknas som underverk. Och ändâ sâ är jag som lärjungarna som nästa dag glömmer bort undret frân igâr och börjar bekymmra mig. Hur ska vi kunna betala räkningarna, hur ska vi klara av att driva Elida vidare, hur ska vi kunna fortsätta hjälpa barnen pâ Elidas barnhem i Indien? Jag vet, när man sitter ner och börjar tänka, att vâr Herre aldrig har lämnat oss.

Ibland tror jag att den som betraktar Elida och detta arbete som vi är med och driver tänker att - o vad bra det gâr och hur härligt liv dessa människor lever! Det är sant, det gâr bra och är ett härligt liv, men ett ganska högt pris för oss inblandade. Ingen äger en egen bostad, ingen lön, hârt arbete, lite privattid och fritid. Min familj har lite inkomst pâ den halvtid vi delar pâ som personlig assistent och barnbidrag.

Varför fortsätter ni? Lyckan i att se människor upptäcka glädjen hos Jesus, se livslusten komma tillbaka till deppiga  tonâringar, ge kärlek och uppmuntran, provocera det sekulariserade samhället med att Segla för Jesus. Listan blir lâng!! (Sedan hoppas jag hela tiden att nâgon som sitter pâ pengar som man egentligen inte använder ska fâ en kick att vara med ;)

  • 1 kommentarer

Henrik Dolk säger (20101119, kl 20.53)

Kan bara understryka, ni kämpar verkligen för något riktigt gott!! Vet ingen som gör det bättre! Följer nästan varje kryssben ni slår in på och ber att ni skall välsignas rikligen med kraft glädje och kärlek. Er insats är helt unik och gör en ofantlig nytta för guds rike! hoppas och ber att ni alltid skall orka att sprida er värme och Jesusnamnet överallt där ni är. Ang pengar har jag inga men fortsätt förtrösta. Guds rika välsignelse och kramar till er alla!! MVH Dolkarna.

Skriv kommentar