Intensivvård räddade Joy!

2010-12-19 21:33

Att varje morgon och kväll gå till polisstationen i Trichi, vänta i timmar på att bli insläppt för att sedan skriva sitt namn, har tagit på Joys krafter.

Natten till torsdag 16 december, samma dag som sedan rättegången skulle äga rum, kollapsade Joy och fick föras till sjukhus för intensivvård.
Joy har diabetes och högt blodtryck och har inte fått någon vård under hela perioden sen 28 oktober och nu var alla värden mycket dåliga. Annamma och sonen Jonathan, som var med honom till lasarettet, fruktade faktiskt för hans liv.

Domaren i målet hade beslutat att Joy skulle stanna i Trichi ytterligare 10 dagar vilket skulle betyda att han inte kunde få komma hem till jul. Vår kristne advokat meddelade rätten att Joy var intagen på sjukhus för intensivvård. Domaren ändrade då domen och befriade Joy från signeringsplikten. Joy har nu blivit mycket bättre och läkarna har tillåtit honom att resa hem på måndag 20 december.

Vi förstår inte alltid Guds vägar men Joys kollaps ledde till denna märkliga vändning. Vi har ju hela tiden bett till Gud att Joy skulle få komma hem till jul och så blir det! Efter nyår får vi följa fortsatta rättegångar.

Nu väntar vi på rättegång för de tre övriga från vår bondgård, så att de kan få komma hem till sina familjer. Helst före jul. Vi fortsätter med vår förbön för dem och för utgången av kommande beslut. Allt vilar i Guds händer och vi tror att något verkligt gott ska komma ut ur denna lidandets tid!

Joy och Annamma tackar för all omtanke om dem och om arbetet i Coimbatore!
Jag hoppas att nästa inlägg ska innehålla berättelsen om ett underbart julfirande på våra barnhem!

Så passar vi på att få önska alla bloggläsare EN GOD JUL och ett VÄLSIGNAT NYTT ÅR 2011!

Hälsningar från oss på Elida Mission
/Gun

  • 0 kommentarer
Skriv kommentar