Gott Nytt År!!!

2010-12-31 10:32

Slutet på ett år blir ofta en tid av räkenskap, både bokstavligt och symboliskt. Man funderar på hur man spenderat pengar, hur verksamheten fungerat, hur insatsen står i relation till resultatet. Kanske inte så svår fråga då ekonomin enbart räcker till det allra viktigaste. ;-)

En sak som är ett trendbrott detta året är att gåvogivandet har ökat! Att fler människor gått in i Elida PartnerShip för att stödja verksamheten gör att vi kunnat utöka antalet dagar med sång och musik i hamnarna. Och ju fler som går med, desto mer ökar våra förutsättningar för att nå längre.

När man skannar av året i de mjuka frågorna ser man en tydlig tendens av att fler upptäcker Jesus genom vårt arbete! Även utan siffror, och utan krav på lönsamhet, blir hjärtat varmt när jag tänker på ungdomar som berättar om hur Jesus fått bli bästa vännen!

Slutfrågan blir då om det var värt allt slit under 2010? Utan tvivel var det värt det!!! Jag tackar Jesus för 2010!

2011 är ett oskrivet blad, men redan har vi planerat en Gospelturné på Kanarieöarna i februari, konfaläger under våren, en sommarturné som inte liknar någon annan vi haft, och mycket mer! Jag kan knappt bärga mig, vill starta nu!

En sak vill vi lyfta fram särskilt: Elidas barnhemsarbete firar 40 år under 2011! Det ska vi fira under hela året med mycket glädje. Det är alltså fyrtio år sedan min pappa mötte pappa Paul och John "Joy" Paul och det första huset byggdes. Allt är en fantastisk historia!

Så vill jag önska er alla ett välsignat o gott nytt år!

/Stefan Abrahamsson
stefan@elida.se

 

PS Min fru är en intressant bloggare.........

http://paduch.blogspot.com/

  • 0 kommentarer
Skriv kommentar