Sommar, sommar, sommar!

2011-05-25 00:27

Det sista penseldraget är gjort i turnéplanen för sommaren! Nästa vecka publicerar vi vart vi kommer att segla och var vi kommer att lägga till.

Nytt för denna sommaren är att vi ligger kvar lite längre på några ställen för att testa nya vägar för att nå nya människor. Första veckan, 3-10 juli, kommer vi att vara med på Almedalsveckan i Visby. Mitt i centrum kommer vi att blanda livemusik med profilfrågor för att göra klart för både politiker och allmänheten att kyrkan är att räkna med och att Jesus är uppstånden från det döda!

Sedan följer två veckor på Västkusten, vecka 28 och 29, med bryggmöten, gatumusik, livsberättelser och aftonböner som alla pekar på det faktum att Jesus lever!

Sista veckan, vecka 30, är vi några dagar i Malmöområdet för att hitta nya kontakter, vilket vi nu jobbar på. Även här kommer det att vara bryggmöten, gatumusik, livsberättelser och aftonböner. Tips på platser och idéer mottages tacksamt!

Fredag och lördag den veckan är vi i Helsingborg, där vi tillsammas med kyrkorna där medverkar under Helsingborgsfestivalen. Vi kommer att ge musik både från däck och Pilgrimstältet under dessa dagar.
"Sista dagen i högtiden" blir bland kära vänner i Höganäs med både bryggmöte och musik i kyrkan.

Som sagt blir det full fart i sommar. Så jag hoppas vi ses i sommar!

Allt gott från ovan!
/Stefan

  • 0 kommentarer
Skriv kommentar