Följetongen fortsätter

2013-02-09 14:14

Ja, så kom då 6 februari och många var vi som bad för Joys rättegång (se tidigare inlägg). Våra härliga kristna advokater, som ställer upp utan kostnad, var på plats för att endast få höra att "elefantfallet" har framflyttats till den 27 mars.
Det behövs mycket tålamod i detta land, men vi tror att det ska sluta med seger.

Just nu invaderas Coimbatore av myggor som aldrig förr. En del sprider smittan denguefeber och det gör situationen allvarlig. Dessutom har det inte regnat på lång tid och det gör att det saknas elektrisk ström. 15 timmar per dygn stängs nu strömmen av och du kan ju ana vad detta innebär när man inte kan använda fläktarna och de inte har något ljus och det går mot en varmare säsong.

Alla mår ändå bra på barnhemmen. Annamma berättar att januari är en månad med mycket bön och fasta. Både vuxna och barn ber för Sverige och Elidas arbete. De är så tacksamma för den hjälp de får genom dig!

Den 26 januari var Indiens nationaldag. Det firas mycket runt om i landet och skolorna är stängda. Då samlades hela stora "Elidafamiljen" ute på flickhemmet och var tillsammans hela dagen. Det blev mycket sång och bön och förstås även mycket lek och god mat. Det är så härligt för barnen att få vara tillsammans med församlingen och dela gemenskapen med dessa familjer eftersom de flesta av våra barn saknar egna familjer.
Många i församlingen hade med sig mat. så det blev ett stort knytkalas.

Joy och Annamma ber mig tacka er alla som varit med och gjort detta möjligt! Herren ska välsigna er rikligt!
Elida Mission stämmer in i detta tack! Tillsammans får vi glädjen att vara med och bära detta arbete vidare!

/Gun

  • 0 kommentarer
Skriv kommentar