Räkfrossa på Elida!

2016-05-19 22:08

Den 8 juni kl 17-21 händer något väldigt speciellt!

Då vill jag hälsa dig varmt välkommen ombord till en segling i Göteborgs skärgård med en rejäl räkfrossa, sång & musik och medverkan av min gode vän, tillika Världen Idags chefredaktör, Lukas Berggren – allt med ett mycket gott syfte! ;-)

Jag ger ordet till Lukas:
”Under flera år har Elida fungerat som en fantastisk plattform för både evangelisation och opinionsbildning under Almedalsveckan i Visby. Genom att Elida har funnits där, och stolt proklamerat ’Sailing for Jesus’, har vi på olika sätt kunnat påverka makthavare, politiker och andra under denna viktiga sommarvecka.
Allt överskott från denna kvällssegling kommer att gå till att möjliggöra en tydlig kristen närvaro under årets Almedalsvecka. Genom att segla och äta räkor kan du därmed bidra till att ge kristen tro och kristna värderingar en mer framskjuten plats i det svenska samhället. Det låter väl bra?!”

För 370 kronor/person får du alltså segling, program och så mycket räkor med tillbehör du känner att du vill och orkar äta.
Anmälan behöver göras senast 3 juni till info@elida.se eller på telefon 031-762 80 50.
Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.

Varmt välkommen till en härlig kväll i Göteborgs vackra skärgård!

  • 1 kommentarer

Gunilla Kaliff-Hoffmann säger (20160710, kl 14.11)

Hej! Hörde på kanal10 att ni skulle göra en segling från Marstrand med räkfrossa. När avgår den och vad kostar det för barn mellan 4-14 år, tänkte åka med mina barnbarn. Har ni fler liknande seglingar, och varifrån isåfall? Jag och barnbarn bor i Jönköpingstrakten och vi har aldrig varit på en segelbåt.
Mvh
Gunilla

Skriv kommentar