Seglingar i andra halvlek av sommaren

2017-08-16 22:30

Det är fortfarande sommar!!!

När sommarmusiken tagit slut fortsätter seglingen vidare! Som vanligt, och så roligt, så kommer Luleå församling med världens skönaste ungdomar på konfaläger! I nära åtta dagar så får vi visa dem vår vackra skärgård och dela tron och livet med dem. Det var sorgligt att lämna dem men när saknaden blev jobbig så kom Sverigekonfa ombord och nu är det full fart igen.

Funderar på om det är möjligt att ha det bättre än så här. Tacksam till Gud!

Snart är det dags för motorbyte. Vår Penta har gått mer än 9000 timmar och Volvos rekommendation är ca 4000. Vi har kört snällt och försiktigt, men nu vågar vi inte chansa. Det är en operation på 270tkr och vi har 180 av dem i hamn. Samtidigt har vi amortering av lån 620tkr, och där har vi klarat 550tkr, så det är lite kvar.

Vi är tacksamma för att det har fungerat så väl det senaste året, tacksamma till alla som hjälper till att föra Elida vidare. Framför allt är vi tacksamma till Gud som påminner människor om att vara med. Verksamheten borde inte fungera om man ser på det med ett företagarmässigt perspektiv. Men tack vare en härlig personal som jobbar frivilligt och människor som bidrar med pengar så fungerar det ändå.

Tacksam kapten!

Stefan

 

 

  • 0 kommentarer
Skriv kommentar