Bli en del av vårt evangelisationsteam under en eller flera veckor i sommar och ta nya steg i din egen kristna vandring. Vi seglar från hamn till hamn med gospelmusik och vittnesbörd från Elidas däck och möter människor på kajen. Därtill har vi bibelundervisning och bön tillsammans varje morgon, och mycket gemenskap.

Som sailing trainee kommer du att vara engagerad under våra bryggmöten genom att finnas på kajen för att dela ut vår broschyr, prata med folk och bjuda med dem ombord – representera Elida, helt enkelt.
Dessutom får du hjälpa till ombord med de dagliga sysslorna, såsom matlagning, disk, städ mm.
Och så segla naturligtvis!

De olika "veckorna" spänner över lite olika många dagar beroende på var vi seglar, så se enskilda veckor för mer exakt information. Är du med under flera veckor har du generellt måndagen ledig – då får du bo på båten men ordnar med mat själv i land.

Ålder: minst 18 år (för Elidas egna Sverige-, Spanien- och Kanariekonfirmander: minst 16 år)
Pris: vuxen: ca 2 600 kr/vecka; student: ca 1 700 kr/vecka; Elidakonfirmand: ca 1 300 kr/vecka
(se exakt prisuppgift för respektive vecka nedan)

Priset gäller full pension.

Anmäl dig genom klicka på aktuell länk nedan eller kontakta oss på:
• tel: 0733-73 52 00
• e-post: info@elida.se

Glöm inte att ange telefonnummer och e-postadress vid din anmälan, liksom eventuella matallergier/annan kosthållning eller annat som vi behöver känna till.

För alla som inte är f d Elidakonfirmander ber vi även att ni kompletterar intresseansökan med en referens/rekommendation från en pastor/andlig ledare i er församling. E-posta den separat till info@elida.se, gärna i anslutning till intresseanmälan eller så snart som möjligt därefter. Glöm inte att ange ditt namn/den person referensen gäller i mejlet.