Genom Elida FriendShip vill vi försöka bredda gruppen av människor som på olika sätt följer Elidas arbete, med såväl ungdomar och företag som olika musikevent för att sprida budskapet om Jesus Kristus till andra människor. Namnet kommer från engelskans ord för "vänskap", för vi ser er alla som våra vänner!

Av allt det vi gör hade ingenting varit möjligt om inte människor anslutit sig till oss för att ge sitt stöd, i vilken form det nu må vara. Vi ser oss som Kyrkans förlängda arm ut till alla de människor som aldrig själva kanske besöker en kyrka; vi vill finnas där är och på ett enkelt men tydligt sätt tala om Jesus och erbjuda en plats där alla är välkomna att samtala och ställa frågor – eller bara vara, kanske dricka en kopp kaffe. Vi tror det är viktigt att det finns platser där man kan få smaka på tron "utan köptvång".

Genom att anmäla dig till Elida FriendShip stöder du vårt arbete. Några gånger per år kommer vi att skicka ut ett brev till dig med uppdateringar och information om vårt arbete.
(Du kan även vara med att stödja oss ekonomiskt på regelbunden basis genom det vi kallar Elida PartnerShip, läs mer om det här.)


För att gå med i Elida FriendShip, fyll i formuläret nedan.
Välkommen med in i ett spännande arbete!
 

Förnamn:

Efternamn:

Adress:

Postnummer:

Ort:

Telefon:

E-postadress: