Inget av det vi gör genom Elida hade varit möjligt utan att människor står med oss i bön och med ekonomisk hjälp. Genom hela Elidas historia har verksamheten burits genom “folkets” engagemang och gåvor.

För att få någonting tillbaka från oss där du kan få information och hänga med i vad som händer ombord och i verksamheten har vi lite olika vägar.
Du kan följa oss via våra olika sociala medier och du kan anmäla dig till PartnerShip för att då och då få ett brev eller en liten tidning hemskickad ifrån oss.
Om du vill ge mer kontinuerligt, på regelbunden basis, kan du ansluta dig till Elida PartnerShip och då får du ett brev varje månad ifrån Stefan och Diana Abrahamsson där de delar med sig av ännu närmare tankar och upplevelser om vad som är på gång inom arbetet och i och med konceptet Grundstenen vill vi göra det möjligt för företagare att kliva in och utgöra ett konkret bärarlag för vår verksamhets ekonomi.

Om du vill ge en engångsgåva kan du göra det genom en insättning på vårt bankgiro eller via Swish.

Elida har även ett arbete för att göra sociala insatser i tredje världen, där vi framför allt vill hjälpa utsatta och föräldralösa barn.

Välj någon av bilderna nedan för att få ytterligare information.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv din sökfras och tryck på Enter