Ta chansen att segla över haven

Du vet väl att du nu har chansen att göra en havssegling som många har drömt om men alltför få tagit sig tiden att uppleva?!

Elida gör längre seglingar med några olika stopp längs vägen. Kanske är det redan i vår som du ska mönstra ombord för en liten tid och uppleva naturen på det mest magnifika vis tillsammans med ett gäng andra glada äventyrare ombord på en riktigt härlig segelbåt som just Elida är? Hav, vindar, delfiner, valar, sångstunder, gemenskap över alla åldrar och fantastiska vyer. Ge dig själv en upplevelse utöver det vanliga och kom med oss!  

WORKSHIP

Nu drar vi igång en nygammal del i Elidas verksamhet och hoppas på att många ska finna det roligt att delta.

Vi kommer lägga ut arbetsdagar som ett event att delta i som innebär att du bokar dig en plats ombord, kommer till båten och bidrar med din handkraft till att reparera, fixa och rusta upp Elida för kommande äventyr. Du bor, jobbar och äter ombord samtidigt som du delar gemenskapen med alla andra som valt det samma.

Besättning på Elida

Vill du utmanas, har du en längtan efter att resa och att se nya platser och önskar du vara en del av ett team som berätta för andra om sin kristna tro — då kanske Elida är någonting för dig. Vi är ett glatt gäng volontärer som tillsammans arbetar för att föra fartyget framåt och för att få våra gäster att ha en härlig upplevelse ombord på ‘den seglande kyrkan’. Vi tar in ansökningar löpande och är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att arbeta som CREW på Elida så trycker du på länken nedan:

Vi behöver din hjälp!

Vi är djupt tacksamma för allt stöd som Elida har fått genom åren, men vill samtidigt informera om den utmaning som vi nu står inför i månadsskiftet augusti-september.

Segla med oss!

Varför inte göra något annorlunda i sommar?! Till exempel ge dig ut på en riktigt härlig segling längs Sveriges vackra kuster? Nu finns chansen för dig att hänga med på en fem dagar lång segling emellan Stockholm till Halmstad. Inga förkunskaper behövs men du får uppleva seglingens äkta tjusning i sommarsköna Sverige! Tryck nedan så kan du få mer info och möjligheten att anmäla dig Sweden offshore, Stockholm—Halmstad. Eller varför inte Halmstad—Göteborg? Välkommen!

Sommarturné 2019

Sommaren står inför dörren och vi ger oss som vanligt ut vår sommarturné! Välkommen ska du vara!
Sedan 1964 är Elida känd för att lägga till vid bryggor och ha en Gudtjänst under öppen himmel. Sång och musik varvat med livsberättelser och därefter möjlighet att komma ombord och kika på båten eller ta en enkel fika. Välkommen att vara med!
Tryck på länken nedan så ser du hela schemat!

Nya anmälningar öppnade!

Det finns olika seglingar där du kan vara med och segla med oss på Elida! Nu har vi uppdaterat både våra seglingar inför sommaren samt öppnat ett helt nytt Iberialäger för våra egna konfirmander!! Det finns också några platser kvar på Kanariekonfa om du är sugen på den varianten! Så håll till godo och kom och segla med oss. Det blir najs! Kika på våra grupper för att delta på EGENKONFA här. Kika på alternativen för att göra en veckas segling som SAILING TRAINEE SOMMAR här. Kika på alternativen för att segla med några timmar på en ÖPPEN SEGLING här.  
Äntligen! Vi har öppnat våra anmälningar för Sailing Trainee Sommar!

Du vet väl att du kan följa oss i dina flöden på Instagram och Facebook?! Eller vill du kanske kolla på tv-programmen som gått om Elida? Hela två säsonger har vi fått ihop. Vill du så är det enkelt!

Ny hemsida

Vi ber om ursäkt om någonting krånglar!

Som du säkert redan har märkt så har vi bytt utseende och även endel funktioner på vår hemsida! Vi hoppas du kommer trivas här och hitta de saker du behöver. På just denna sidan kommer vi uppdatera vad som är på gång för tillfället, skriva några hälsningar, uppmärksamma vissa saker vi tycker är viktiga och alla möjliga andra saker som kan tänkas ligga under frasen "På Gång". Välkommen att hänga med!

 
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv din sökfras och tryck på Enter