Hösten 2009 drog vi igång Elida PartnerShip eftersom vi vill göra det möjligt för fler att mer kontinuerligt stödja vårt arbete. Genom hela Elidas historia har verksamheten möjliggjorts genom många människors stöd och tack vare Elida PartnerShip kan detta förenklas och utvidgas.

Som partner med oss blir du en del av ett arbete som är större än du själv och som når längre än du själv kan nå. Du får vara med att beröra människor på platser och i situationer, som är unikt för Elidas arbete, och som du kanske inte skulle komma i kontakt med på annat sätt. Du blir en ovärderlig länk i att föra människor ett steg närmare Jesus.

Din del av Elida PartnerShip är dels att be för oss men också att stödja vårt arbete ekonomiskt på regelbunden basis.
Vår önskan är att under en tredjedel av året, 18 veckor, arbeta enbart med utåtriktad verksamhet, vilket inte genererar någon inkomst i sig självt. Vi har redan kommit en bit på väg mot målet och med din hjälp kan vi nå ännu längre.

Som partner med oss får du varje månad ett brev med hälsningar från vårt skepparpar, Stefan och Diana, och aktuell information om vad som händer i verksamheten.
Partnergemenskapen innebär även en möjlighet för dig att delge oss dina specifika böneämnen, så att vi kan stå med dig i dem.

Tillsammans kan vi åstadkomma så mycket mer än som enskilda individer. Välkommen in i ett spännande samarbete med oss!

För att bli partner med oss, eller för ytterligare information:
• tel: 031-7628050
• e-post: partnership@elida.se
• adress: Elida PartnerShip, Fiskebäcks hamn 32, 426 58 Västra Frölunda

(Du kan även ansluta dig via autogiro – kontakta oss för mer information.)

Nyhetsbrev Elida Partnership

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv din sökfras och tryck på Enter